Spoštovani podporniki dela Slovenskega filozofskega društva,

S pričetkom nove akademske sezone smo pri Slovenskem filozofskem društvu pričeli s ponovnim vpisovanjem članov. Članarina znaša 5 evrov za študente ob predložitvi študentske izkaznice in 10 za ostale interesente, velja pa do konca koledarskega leta 2020. Na članarino so vezane dodatne ugodnosti (za informacije o njih se pozanimajte na clanstvo.sfd@gmail.com ali pri naših vpisovalcih), vplačate pa jo lahko na sledeče načine:

  • natisnete pričujoči obrazec, ga izpolnite, podpišete in skeniranega pošljete na e-naslov clanstvo.sfd@gmail.com skupaj z dokazilom o plačani članarini. Le-to lahko neposredno poravnate z nakazilom na tekoči račun SI56 0201 0001 1281 745 z obvezno navedbo namena plačila (“članarina”).
  • obrazec lahko izpolnite in ga oddate pooblaščenim vpisovalcem članov na društvenih dogodkih; pri vpisovalcih lahko tudi poravnate članarino.
  • obrazec natisnete, izpolnite in ga skupaj z dokazilom o plačilu članarine fizično pošljete na naslov društva:
Slovensko filozofsko društvo,
Filozofska fakulteta,
Oddelek za filozofijo,
Aškerčeva 2, 1001 Ljubljana

Za vašo podporo se vam vljudno zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo nadaljevali z začetim delom, ponudba dogodkov in informacij pa bo tudi z vašo pomočjo v prihodnosti še bogatejša.

Prenesi vlogo za članstvo v Slovenskem filozofskem društvu: SFD_pristopna_izjava